Zorg voor evenwicht

Geld komt en gaat. Soms sneller dan gewenst. Dat kan frustrerend zijn. Vooral als je daardoor geld tekort komt. Lenen biedt soms een uitkomst, maar alleen als je de aflossingen en de rentebetalingen moeiteloos aankunt. Anders kom je van de regen in de drup. Mogelijk is het in jouw situatie al een stapje verder gegaan en sta je vaak rood of heb je schulden.

Geldzorgen geven stress, kunnen tot onenigheid binnen relaties leiden en zelfs voor depressies zorgen. Om tot oplossingen te kunnen komen is het belangrijk om overzicht en inzicht te hebben. Dan weet je wat je mogelijkheden zijn en wat er moet veranderen. Op die manier krijg je je inkomsten en uitgaven weer in balans en kun je aan het aflossen van eventuele schulden beginnen.

Als budgetcoach:

•help ik je een goed financieel overzicht te krijgen

•geef ik je tips over het afhandelen van je financiële zaken

•bied ik je inzicht in je eigen gedrag ten opzichte van geld

•help ik je onderzoeken of er meer inkomsten te realiseren zijn en

•wijs ik je op bespaarmogelijkheden

Jij bepaalt je financiële doel en ik help je het te bereiken.

Ben je iemand of ken je iemand die mijn hulp goed gebruiken kan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op (carlawildeboer@binnen-budget.nl / 06-50990441) of kijk eens op de website www.binnen-budget.nl.