Als het een kwestie van geld is, is iedereen van hetzelfde geloof - Voltaire

De tarieven

Het lijkt krom, betalen om te besparen. Toch is het zeker een investering, die zijn geld waard is. Mijn facturen betaal je zolang het budgetcoachingstraject duurt. De rest van je leven maak je gebruik van de vaardigheden, die je in die korte tijd op hebt gedaan!

Een consult kost EUR 50,- per uur. Van nature ben ik vrij to-the-point en efficient. Ik probeer dus in korte tijd alle benodigde informatie te verzamelen. Dat houdt de kosten BinnenBudget. 


Voor het opstellen van het budgetcoachingsplan wordt een voorschot van EUR 125,00 in rekening gebracht.


Een rekenvoorbeeld:

We hebben een 1,5 uur durend gesprek als intake. Voor de analyse hebben we ongeveer even lang nodig. Het budgetcoachingsplan wordt gemaakt en dat bespreken we in 1 uur. Daarna gaan we aan de slag. We spreken elkaar in de coachings-fase 5 keer 1 uur. De kosten van het gehele traject zijn dan 9 uur * EUR 50,00 + EUR 125,00 voor het budgetcoachingsplan = EUR 575,00 exclusief reiskosten

Voor reiskosten binnen de gemeente Sittard-Geleen breng ik geen kosten in rekening. Voor consulten daarbuiten (binnen de driehoek Heerlen-Maastricht-Roermond) de helft van het normale uurtarief.